Aceituna Catering B.V.

Acatering, gevestigd in Rotterdam Kralingen en bestaan sinds 1995

Vanuit een mooi en centraal gelegen locatie in Rotterdam Kralingen kunnen wij in heel Nederland onze producten en diensten leveren.

Louise de Colignylaan 302
3062 HN Rotterdam
T. 010 – 265 71 77 
M. 06-146 90 315

Wie zijn wij

Met al meer dan 25 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw cateringvragen!

Wij zijn Mochtar (directeur/eigenaar) en Carina (sales) en samen met het keukenteam zijn wij Acatering. Vanuit een mooi en centraal gelegen locatie in Rotterdam Kralingen kunnen wij in heel Nederland onze producten en diensten leveren

Kortom de cateraar die u zoekt in Rotterdam heeft u gevonden!

Hoe het ooit begon

Nadat Mochtar jaren ervaring had opgedaan bij verschillende horeca en cateringbedrijven, werd hij begin jaren 90 na een dag meedraaien bij een groot evenement van Taat en de Regt gevraagd om te komen werken. Mochtar begon daar als zelfstandig kok en groeide door tot culinair manager.

In 1995 begon Mochtar voor zichzelf in Leiden. In een ruimte van 4 bij 5 m op 1 hoog met een opklapbaar werkbank, oventje op 220 V en 2 koelkasten.

Opdrachtgevers vonden hem al snel, waaronder zijn oude werkgever Taat en de Regt, die een grote opdracht mocht uitvoeren, namelijk het cateren van de tentoonstelling van Johannes Vermeer in 1996. Deze tentoonstelling werd uiteindelijk door meer dan 460.000 bezoekers van over heel de wereld bezocht.

Mochtar heeft voor deze tentoonstelling dagelijks items aan mogen leveren en zo zijn opdrachtgever deels ontzorgd.

 

Wij verzorgen o.a. lunches, (walking)diners, barbecues, borrels en (bedrijfs)feesten. Dit kan zowel in uw bedrijf, bij uw thuis of op een locatie buiten de deur. Bij ons zijn de mogelijkheden net zo uitgebreid als de persoonlijke wensen van particulier of bedrijf.

Waarom kiezen voor Acatering:

  • Flexibiliteit
  • Korte lijnen, daarom snelle service
  • Kwaliteit met smaak
  • We doen wat we beloven
  • Persoonlijke & meedenkende benadering

 

SluitenAkkoord